Coaching

Coaching är ett oerhört kraftfullt verktyg för att nå din fulla potential både på jobbet och i livet i stort. Man kan säga att ta hjälp av coaching är som att be någon klia dig på ryggen. Du vet att det kliar, men det kan vara svårt att nå själv ibland!

Vi får ofta frågan om vilka ämnen vi coachar i. Svaret är att det bestämmer du!

Har du ett mål du vill uppnå på jobbet eller privat? Har du relationer som du vill förbättra? Har du en situation som du vill ta dig ur på något sätt men inte vet hur? Vill du bli lyckligare, mer framgångsrik, mindre stressad eller mer produktiv? Oavsett vad du behöver hjälp med så finns vi där som din coach på vägen med kraftfulla frågor och verktyg för att hjälpa dig se vad du behöver göra och sedan faktiskt göra det!

Vad är coaching inte?

Coaching är inte terapi. Coaching blickar framåt och är handlingsorienterat.
Med coaching söker du primärt en förändring och inte bara en förståelse även om den också kommer som en bieffekt. Coaching är inte heller rådgivning.

Däremot kan coachen välja att ta av sig coachhatten tillfälligt för att ge ett perspektiv eller dela med sig av en erfarenhet om det gynnar dig. Det är hela tiden din agenda och din utveckling som är i fokus.

ICF logotyp

ICF (International Coach Federation), definierar coaching som att samarbeta med sina kunder i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential.

Så går coaching till med Anna!

Selfie på Anna Gamalielsson, med tallar i bakgrunden

Jag har tidigare arbetat som chef under 8 år och har praktiserat ett coachande förhållningssätt i mitt ledarskap.

Nu är jag Diplomerad Coach för ICF (International Coach Federation) och driver Vattna Där Det Gror där jag stöttar individer och företag med rådgivning, coaching, teamutveckling samt ledarutveckling.

Jag är även ackrediterad användare av The Strengths Profile och kan använda detta som ett verktyg i din coaching om du önskar. Jag använder gärna ett positivt förhållningssätt där jag fokuserar på dina styrkor och vad du vill ha mer av i ditt liv för att uppnå varaktiga positiva förändringar.

Min coachstil är lugn, närvarande och mjukt kraftfull. Jag får dig att tänka i nya banor, ifrågasätta dina gamla sanningar och ta ansvar för din process och dina mål. Jag förväntar mig resultat av vårt arbete tillsammans, i en takt som är möjlig för dig.

Med tydliga mål och handlingsplaner, lär du dig hur du kan hitta och använda din inre styrka för att nå dit du vill. Jag hjälper dig klargöra vad du vill samt hålla fokus på målet. Gå bortom dina mentala hinder för vad du trodde var möjligt och istället se möjligheterna.

Redan vid vårt första möte kände jag mig så trygg med Anna. Kändes som hon förstod direkt vad jag behövde bli coachad i. Innan jag ens förstod det själv.

 

Emma Hoffert

Med ett lugn och en trygghet ledde och supportade Anna mig med de rätta frågorna och kommentarerna på min resa mot förståelse och insikt om mig själv i mitt yrkesliv. Jag kan varmt rekommendera Anna som coach.

 

Michael Hellström

IKEA

Jag har haft den stora förmånen att bli coachad av Anna i bland annat ledarskap, målstyrning och styrkor. Det har varit en spännande, kreativ, rolig och utmanande process med många aha-upplevelser, insikter och lärdomar. Jag har fått verktyg för att på ett konkret sätt både förstå och använda mina styrkor. Jag har även fått kunskap om hur jag utifrån mina tankar och idéer ska kunna formulera, prioritera och planera mina nästa steg. Det har varit en känsla av att hitta helt rätt och faktiskt förvånansvärt lätt! Det här är kunskap som jag tar med mig i livet både på det personliga planet och i min fortsatta yrkeskarriär. Jag kan varmt rekommendera Anna som coach!

Eva Engvall,
Testledare Cap Gemini

Jag har haft nöjet att arbeta med Anna både hos en gemensam arbetsgivare samt som enskild coach och jag är mycket imponerad över personlighetskombintationen stark, handlingskraftig och ödmjuk. Jag uppfattar Anna som en varm och öppenhjärtlig person som är duktig på att lyssna, identifiera styrkor och  förbättringsområden, samt komma med relevanta och träffsäkra förslag och idéer på hur en själv kan utvecklas som person.

Emelie Rosberg
IKEA

Vi startar alltid med ett introduktionssamtal på 30 minuter för att lära känna varandra och se om jag är rätt coach för dig.
Detta är självklart gratis!

Läs senaste inläggen:

KONTAKTA OSS:
+46 70 996 93 97

Ⓒ 2020 Vattna där det gror
Webbdesign & Create