Logotyp för Vattna där det gror, föreställande ett hjärta med ett löv eller träd inuti.

OM ANNA

Jag har alltid varit en optimistisk person som samtidigt haft båda fötterna på jorden.

Uppväxt i de dalsländska skogarna som enda barnet till två lugna, snälla och jordnära människor har jag lärt mig vad som är viktigt i livet. För mig är det att hjälpa människor växa och utvecklas till att nå sin fulla potential och hitta meningsfullhet och lycka i livet. Jag tror att vårt största hinder för att nå framgång är oss själva. De mentala blockeringar vi sätter upp är så oerhört mycket starkare motståndare än någon annan fysisk motståndare vi kan möta. Men detta är samtidigt den största gåvan! För det betyder att vi själva har kraften att förändra detta och skapa vår egen framtid.

2000 bytte jag de dalsländska skogarna mot skånska rapsfält och vidsträckta stränder. Jag har alltid älskat naturen och det är där jag hämtar energi och grundar mig själv. I övrigt älskar jag yoga, meditation och mindfulness och praktiserar detta sedan 13 år tillbaka. Jag håller även egna pass på ett gym i Rydebäck, bland annat mitt eget koncept PowerFlow & Slow. Jag tror mycket på kombinationen av kraft, energi och flöde tillsammans med nedvarvning, stretch och återhämtning.

Med en bakgrund som multimediaingenjör och med fördjupning i kognitionsforskning har jag arbetat i flera olika roller, men det har alltid varit ledarskapet som har varit centralt för mig. Med värderingar som rättvisa, sunt förnuft, enkelhet, delaktighet och transparens har jag ansvarat för organisationer i olika storlekar, suttit i olika ledningsgrupper och styrelser samt agerat mentor och coach.

I mars 2019 bestämde jag mig för att starta eget. Jag hade något som surrade i mig, som ville bygga något eget och bryta mig loss från beroenden och begränsningar. Jag kastade mig ut och lärde mig allt eftersom. Det tog ett litet tag att konkretisera vem jag var som egenföretagare och vad mitt bidrag till världen skulle vara. Men hösten 2019 hade jag bestämt mig för att bygga ett varumärke kring mitt gamla mantra ”vattna där det gror”. Jag insåg att jag vill jobba med positivt ledarskap, personlig utveckling och att hjälpa människor leva ett hållbart liv som de älskar.

Jag jobbar nu både med organisationer och med privatpersoner. Jag skräddarsyr tjänster efter dina behov så kontakta mig så tar vi det därifrån!

Ser fram emot att höra av dig!

Vänligen, Anna

Läs mer om COACHING

 

Läs senaste inläggen: